Skip to content
‘Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt.' Bestel nu

Boek Meta als spreker voor je volgende event

Meta spreekt op congressen, doet
intervisies, geeft in house lezingen, colleges en (online)
Masterclasses.

Onderwerpen waar Meta onder andere over spreekt.

Je leven is een vervolgverhaal...

Iedereen is zowel positief als negatief belast met sporen uit het verleden. Meta legt in deze speech uit hoe belangrijk het is om je eigen biografie te kennen. Niet alleen in concrete herinneringen, maar ook in de emotionele onbewuste herinneringen die in ieder van ons zijn opgeslagen.

Ze duidt de invloed van het verleden op het heden en hoe je zelf de toekomst naar je hand kunt zetten. Een verhaal dat je anders laat kijken naar jezelf en in relatie met de ander.

Het beschikbaar ouderschap

De kwaliteit van het ouderschap hangt voor een groot deel af van de beschikbaarheid van ouders. In de huidige tijd zijn echtscheidingen, emancipatie, de instant uitnodiging van social media en de individualisering een grote uitdaging voor ouders.

Meta geeft in deze speech weer wat een beschikbare ouder inhoudt en vertelt zij vanuit haar ervaring als therapeut over wat zij terugkrijgt van jongeren en jongvolwassenen en waar ouders mee worstelen. Zo navigeert zij naar “de balans in het beschikbaar ouderschap” in lastige tijden.

Haar boek ‘Ik moet toch ook mijn klootzakje wkijt’ is uiteraard een rode draad door haar verhaal heen.

Colleges en Intervisies

Meta wordt regelmatig gevraagd om als spreker een bijdrage te leveren tijdens intervisies bij familierecht advocaten en mediators. Zij werkt veel samen met deskundigen binnen het familierecht om het ouderschap tijdens en na een echtscheiding samen met ouders vorm te geven.

Daarnaast geeft zij regelmatig colleges bij verscheidene opleidingen.

Hechting, puberteit, beschikbaarheid en communicatie tussen ouders onderling en met het kind zijn hierbij leidende onderwerpen.

Boek Meta als spreker

+31 6 29 06 92 09

info@metahermandegroot.nl

Contactformulier