Skip to content
‘Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt.' Bestel nu

Meta

Mijn pad is rommelig maar verrijkend verlopen.

Als kind was ik topsporter in tennis, als jonge vrouw zangeres, met eigen songs en een eigen band. Ik startte gelijktijdig met Lady Gaga. Alleen ging zij een andere richting op (!)

Als semi volwassen vrouw werd ik marketingcommunicatie adviseur in het bedrijfsleven. Leuk werk? Best. Bevredigend? Mwah.

Maar mijn droom lonkte nog altijd. Als kind wilde ik kinderpsychiater worden, die wens smeulde altijd nog ergens in mijn binnenste.

Uiteindelijk ben ik op mijn 38ste na verschillende coaching trainingen in binnen en buitenland opnieuw gaan studeren. Een 4-jarige studie tot psychosociaal therapeut en kindertherapeut. Om met die verrijking in 2012 mijn eigen praktijk te starten als therapeut en coach.

Inmiddels ben ik duizenden sessies verder met mannen, vrouwen, ouders en pubers/jongeren. In binnen en buitenland.

Door afscheid te nemen van mijn
bestaan als zangeres heb ik geleerd
om met verlies om te gaan.

Als zangeres en bandleider
heb ik geleerd om mijn
hart te volgen.

Als therapeut leer ik dagelijks
van mijn cliënten met hun
unieke verhalen.

Als semi top tennisser in de
dop heb ik geleerd om nooit
op te geven.

Mijn scheiding heeft mij geleerd
om te gaan met tegenslag.

Als moeder heb ik geleerd om door
de ogen van mijn kind te kijken.

Als alleenstaande moeder heb
ik geleerd om een onafhankelijke
vrouw te zijn.

Als vrouw werkende in een
mannenbolwerk heb ik geleerd
om stevig te zijn.

Als geliefde heb ik geleerd om te zijn
wie ik ben met en naast de ander.

Veerkracht, verwondering
en energie staan achter
mijn naam.

In mijn praktijk als therapeut waar ik vaak ouders bijsta samen met hun kinderen in de puberteit of tijdens hun echtscheiding, vroegen steeds meer vaders en moeders of ik hen op hun persoonlijk pad wilde coachen.

Vanuit de dagelijkse gesprekken met mannen en vrouwen ontstonden er organisch 3 thema’s: Ouderschap, Relatie en Persoonlijke ontwikkeling.

Deze 3 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het begint altijd bij jou.

over-meta-polaroid

In de praktijk...

Met een achtergrond als psychosociaal therapeut, kindertherapeut en familieopsteller kijk ik naar het systeem waarin iemand zich bevindt. Wat draait er allemaal om deze persoon heen, wat invloed heeft op haar of zijn bestaan?

Mijn eigen historie en de verhalen van mijn cliënten leerde me dat het leven een vervolgverhaal is. Je levensverhaal en hoe je bent grootgebracht en ontwikkeld hebt, heeft hoe dan ook invloed op hoe jij je verhoudt tot het leven en je omgeving. Een traject bij mij brengt je dan ook van begrip over het verleden, naar grip op het heden en de toekomst.

"Het verleden heeft invloed op het heden maar jij hebt invloed op de toekomst"
meta-signature-zwart