Skip to content
‘Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt.' Bestel nu

Expeditie Familie (opstellingen)

21 juni 2024

Zijn er patronen in jouw leven die zich hinderlijk herhalen?
Hoe sta je in relatie tot anderen? Familie, vriendschappen, liefdes, je kinderen?
Sta jij goed en stevig op jouw plek of heb je sterk het gevoel dat er iets niet klopt?
Stroomt jouw levensenergie of kost het je energie in het dagelijks leven?
Leef je vanuit je verlangens en volle potentie?
Kun je goed in verbinding zijn met anderen zonder je autonomie te verliezen?

Expeditie Jij Familie is een 1-daagse familieopstellingendag waarop jouw familiesysteem zich laat ontvouwen. Patronen en  emotionele verhoudingen worden hierin blood gelegd.

Bekend van

"Het verleden heeft invloed op het heden, maar jij hebt invloed op de toekomst"

Ons levensverhaal is groter dan alleen de ervaringen we zelf opdoen. Ook de ervaringen van onze ouders, grootouders en die weer van hen en ga zo maar door, kunnen van invloed zijn op jouw leven. Dat hebben we pas door wanneer er iets begint te knagen. Wanneer er patronen zijn die we vaak niet helemaal kunnen duiden, maar die we wel als een onbewuste hindernis ervaren. Disfunctionele relaties, gedoe in het ouderschap, verbindingen die niet soepel verlopen of een carrière die steeds ergens stagneert. Verlangens die er wel zijn maar niet worden ingelost, een moeizame relatie met je ouders of andere familieleden.

Rationeel kunnen we veel verklaren, maar dan zijn de problemen of ongemakken die we voelen vaak nog niet opgelost.

Disfunctionele patronen en aangeleerde overlevings- of coping mechanismen worden onbewust onderdeel van ons leven op het moment dat we ze nodig hebben. Maar ook wanneer ze niet meer dienend zijn, blijven ze hardnekkig aanwezig waardoor het een obstakel is waar we onherroepelijk last van krijgen.

Waardoor we geneigd zijn om pijn, eenzaamheid of een innerlijk verdriet weg te stoppen door harder te gaan werken, een disfunctionele relatie langer te willen volhouden, te pleasen, conflicten te vermijden, jezelf weg te cijferen, moeite hebben met ongemakkelijke gesprekken, ons terug te trekken of de neiging hebben om altijd het middelpunt te willen zijn.

Allemaal bewegingen weg van alles dat ongemakkelijk voelt.

De zichtbaarheid van jouw familiesysteem en alles wat daarbij hoort kan er aan bijdragen dat je je werkelijk vrij kunt voelen en dat je de keuzes kunt maken die voor  jouw persoonlijke en emotionele ontwikkeling als mens nodig zijn. Verlost van ballast dat niet meer dienend is.

Ik wil graag deelnemen aan een familieopstellingendag

Ik ben Meta

Om in het licht te kunnen staan moeten we onze schaduwkanten kennen en herkennen. Om dit helder zichtbaar te krijgen doen we dit door familieopstellingen op deze dag.

Meta is therapeut en coach voor zowel jongeren als volwassenen. Zij heeft een jarenlange ervaring in het coachen van ouders, koppels en mannen en vrouwen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Twee keer per jaar geeft zij de 4-daagse Masterclass Expeditie Jij in Barcelona. Ze is auteur van het boek “Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt’ en verschijnt daarmee regelmatig in de media. Als familieopsteller is zij opgeleid door Elmer Hendrix en heeft zij veel eigen ervaring op mogen doen bij Els van Steijn.
Je wilt je grenzen leren bewaken zodat je je eigen koers kunt houden en een gezonde relatie met iedereen om je heen kunt hebben.
Je wilt een gezonde en veilige relatie met jezelf hebben, zodat je je niet laat afleiden door het oordeel van een ander.

Direct aanmelden voor een Expeditie Familie opstellingen dag

Op vrijdag 21 juni vindt de tweede Expeditie Familie opstellingen dag.
Deze vindt plaats bij Fort aan de Klop in Utrecht.

De dag begint om 10:00u en eindigt om 17:30u.
Er wordt voor een heerlijk gezonde lunch gezorgd.

Tijdens de 1-daagse Expeditie Familie (opstellingen) begeleid ik een groep van maximaal 20 personen. Er is gelegenheid voor 5 eigen opstellingen waarbij je een vraag kunt inbrengen die voor jouw prangend is in jouw leven.

Wanneer je je aanmeldt als vraaginbrenger voor een eigen opstelling, dan krijg je inzicht in jouw verhaal van herkomst op basis van waar jij tegenaan loopt. Patronen en verhoudingen binnen het gezin en het gehele familiesysteem waar jij bij hoort worden hierbij helder zichtbaar.

Als representant ben je zowel waarnemer als deelnemer van alle opstellingen die er worden gedaan deze dag. Je kunt daarbij worden gevraagd om deel te nemen in iemands opstelling.
Je mag altijd weigeren wanneer je dit te spannend vindt of wanneer dit (nog) niet goed voelt.

Expeditie Familie - Betaalformulier

Tickets

€275
€55

Persoonsgegevens

No payment items has been selected yet